2012-01-18

Inga kommentarer

Det är några av er som deltar i årets 365+1 utmaning vars bloggar jag av någon anledning inte kan kommentera i. Det blir bara en vit sida när jag trycker på att jag vill kommentera. Det här gäller bland annat hos Annelie.Det märkliga är att de bloggar jag inte lyckats få igenom kommentarer på är blogspot-bloggar vilket ju är samma sort jag använder själv...

8 kommentarer:

Rantamor sa...

Jag har också problem med att kommentera dom som inte har popupp-fönster...
säkert något fel på blogger...
synd för vissa kan man inte kommentera alls...

Tjingling.

Yvonne L sa...

Rantamor: Så bra att det inte bara är jag som har problem, det känns trist att inte kunna kommentera hos de man besöker.

Razzy sa...

Jag har också problem med bloggers kommentarfält, får också upp vita sidor ibland då och då tyvärr

Theka sa...

Samma här! Men som Rantamor sa, popup fönster funkar mkt bättre än dom vanliga kommentars alternativen. Egentligen borde kanske alla med blogspot, byta till den inställningen.

Millan sa...

Jag har också problem med vissa bloggar, ska kolla vad jag har för inställningar för kommentarer på min egen blogg...

Unknown sa...

Tack för att du påpekar- jag ska kolla inställningar. Får några kommentarer så jag har inte fattat att det inte funkar =)

Linda sa...

Blogger har tydligen problem då och då med kommentarerna. Men det brukar ju fungera bra om man har sånt här pop-up-fönster och dessutom utan att man måste fylla i någon kod. Vilket jag tycker är jobbigt och onödigt. (Oj så tråkig jag låter :) )

Yvonne L sa...

Linda: Verkar som att pop-up funkar bäst av någon anledning, men det här med att det inte går att kommentera hos vissa känns rätt nytt. Har haft blogspot och kommenterat i såna bloggar i flera år och som det varit nu senaste tiden har jag aldrig varit med om.
Att slippa fylla i koder är också skönt tycker jag, det går så mycket snabbare då! :0)