2011-07-08

Jag har inget konto på Facebook....

...men däremot på Twitter  (@yvoeri). Ett format som passar mig bra, man kan följa alla möjliga och omöjliga och tröttnar man på att följa någon så avföljer man bara oftast utan några större rabalder. Vissa dagar hänger jag inte med så noga alls vad som händer där, och andra dagar hänger jag med lite mer. Det som gör Twitter roligt är när man följer rätt många personer och inte bara såna man känner "på riktigt" eller från andra bloggar/forum, då dyker de mest oväntade upp ibland. Man kan skoja friskt fram och tillbaka, få svar på frågor av allvarligare karaktär och så dyker det upp länkar till fina foton och till intressanta och/eller roliga saker att läsa. Igår snubblade jag över en länk till en mycket bra krönika av Fredrik Backman som jag tycker alla ska läsa.

9 kommentarer:

Hörni sa...

Fantastisk krönika!

Yvonne L sa...

Gun: Visst är det!

mamma sa...

även jag läste krönikan och känslorna svallade

Yvonne L sa...

Mamma: Den är väldigt bra!

Jenny sa...

Tror ungefär halva Sverige hittat hans blogg nu tack vare det inlägget, tycker det är bra, även om han oftare skriver så man kvider av skratt och ler igenkännande. :)

Jenny sa...

För övrigt måste jag bara säga att du både missar och inte missar något genom att inte vara på FB. Du missar foton. Så det så. :)

Yvonne L sa...

Jenny: Jo, länken är nog rätt väl spridd nu!Sen är det möjligt att jag missar foton med att inte vara med på FB, men det står jag ut med. Jag missar nämligen så mycket annat också som jag inte är intresserad av;0)

Lotten Bergman sa...

Och här kommer jag och ska inte ge beröm åt Fredrik Backman (som man liksom Facebook kan kalla FB) utan till dig, som är så trevlig och RT:ar (retweetar, som liksom en repris) det som andra skriver.

Hurra hurra!

Yvonne L sa...

Lotten: Tack för beröm! :)