2012-11-18

Blowing in the wind

Vi åkte iväg på en utflykt igår så jag fick testa min för tidiga julklappskamera annat än inomhus. Higgins var förstås med och ibland kom han och hussen lite före eftersom jag stannade och fotade diverse saker. Här möttes jag av en väntande hund som stod och viftade på svansen i blåsten. 

Blowing in the wind by Yvonne E
Blowing in the wind, a photo by Yvonne E on Flickr.

Jag tyckte han stod så fint ned framtassarna lite högre upp på klippan och var lite orolig att jag inte skulle hinna få till någon bra bild. Han har nämligen en förmåga att flytta på sig när man tycker man fått till en bra vinkel. Så på vägen framåt fotade jag mest hela tiden, och skrattade så jag nästan trillade av stolen när jag fick se denna bild när jag laddat upp alla foton till datorn...

Lite trist att bilden inte blev så skarp, men det syns ju att han lipar åt mig i alla fall!


4 kommentarer:

Ingrid sa...

Mmmm...han är så fin Higgins och så klart är jag lite partisk. Men oj vad det skär i hjärtat efter min egen svarta galning. Kan inte fatta att vi inte ska fira jul ihop i år. Nä...!!

~Ingrid

Hörni sa...

Hahaha, han är för härlig lilla Higgins. :)

Yvonne L sa...

Ingrid: Förstår att det känns tomt efter Alfons, han var ju speciell. Han kommer att vara med er ändå i jul, som polis måste han ju hålla reda på att resten av fyrbenta flocken sköter sig!

Hörni: jag hade lite tur när jag fångade ögonblicket just när han stack ut tungan. Såg inte det när jag fotade. :D

Pysselfarmor sa...

så söt vid alla tillfällen! :-))