2012-10-26

Skrynklig (300 av 365+1)


Skrynklig


Se där, jag är helt i fas med utmaningen, idag är det årets 300:e dag och jag publicerar det trehundrade temat. Bara 66 dagar och bilder kvar! Jag är med i utmaningen för tredje året i rad, och i år har jag föresatt mig att få ut ett tema varje dag. Det har jag lyckats med utom ett par gånger då tiden inte räckt till. De två tidigare gångerna jag varit med har det hänt att jag legat långt efter lite då och då, men jag har klarat av utmaningen bägge gångerna och föresatsen är att göra det även den här gången. Några har ju redan betat av hela listan med teman, men för egen del tycker jag det är roligare att dra ut på den, fotar gör jag ju ändå hela året. 

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja precis i sådan vita små krukor så pillar man bara ur dem och sätter dem i något fint. Blir så fint!!


Pumpan är tänd nu, himlans fint till julgranen ;0)

~Ingrid

Ingrid sa...

Men hallå hur många gånger skriver jag fint :0) Tror du fattade...

~Ingrid

Yvonne E sa...

Ingrid: Jag förstår precis! Det blir fint! ;0)

Eva Trillian sa...

Det är roligt med alla som lägger ut ett foto per dag och inte en massa på en gång. På det här viset hinner man ju se alla foton! :)
Skrynkligt så det förslår!

Pysselfarmor sa...

Jo jo men jag vill gärna göra fotoutmaningen på kort tid....alla får ju göra som man vill och jag tror inte jag har sämre kvalitet på bilderna för att jag är snabb.

Yvonne E sa...

Pysselfarmor: Jag har inga åsikter om hur andra väljer att göra, man får göra precis som man vill för min del. :0) I år har jag valt att försöka publicera ett tema om dagen trots att jag haft bilder färdiga till många teman långt i förväg. Temalistan är ju bara en kul utmaning för ens egen kreativitet.