2015-05-01

Bråttom

Neighbours

De här fick bråttom iväg när vi kom med bilen mot torpet idag. De var i skogen precis nedanför vår tomt och det var en stor flock. Nu fick vi se dem på nära håll och inte bara spåren efter dem i vår trädgård. Vi märker att de blir fler och fler hjortar och rådjur runt torpet och de blir mer orädda. Nu börjar ju i och för sig säsongen då vi kan vara där mer, men vi har inte Higgins längre som kanske hade en liten avskräckande effekt. Jag tycker i alla fall att ett inpinkat hundrevir borde skrämma de här marodörerna lite. Sen kan jag ju tycka att de kan tugga på det som finns i skogen och inte det som vi sätter ner i marken runt torpet. Jag vill ha mina växter ifred! 

1 kommentar:

Pysselfarmor sa...

En så vacker bild du lyckades fånga av de vackra marodörerna. Ja tänk om de kunde låta bli det man planterar, men antar att det är som godis för dem - en annan smak.

Klack till i hjärtat när du nämner Higgins - tänk jag saknar honom varje gång jag besöker din blogg fastän jag aldrig träffat honom så var han något väldigt speciellt även för mig.
kram kram