2013-04-01

Smala (91 av 365)


Vildsvinen håller sig till den smala vägen


6 kommentarer:

Ingrid sa...

Läskigt med vildsvin, vi har ju inga sådan men däremot varg, björn och lo. Vet inte vilken av dem som är läskigast?!

Såg Djursjukhuset (tror det var repriser) i går, det var från Strömsholm. En svart cocker som var så lik Higgins som inte gillade att vara i sin bur och ylade/skällde till en annan hund som satt i ett annat rum. Så typiskt cockern...


~Ingrid

Yvonne E sa...

Det finns rätt gott om vildsvin i våra trakter sägs det, jag har aldrig sett några i vilt tillstånd. Däremot omkring torpet - där den här bilden är tagen - ser vi ofta spår efter dem.
Förhoppningsvis var det inte Higgins som syntes från Strömsholm, han var ju där och blev opererad för några veckor sedan... :o

Jenny sa...

Gäller att memorera lite var man sett spåren på vintern så man vet att hålla extra koll där skumma vår/sommar/höstkvällar för de brukar ju hålla samma rutter år ut och år in. :-) Älgarna också förstås men de är lite lättare att se tycker jag än små kultingar i full fart.

Anette Linnea sa...

Verkar bra att ha koll på dem, inget man vill möta på promenaden! Ingen idé att välja den smala vägen m a o :D

Yvonne E sa...

Jenny: Ute runt torpet där bilden är tagen går det vildsvin överallt fast inte när vi är där. Men vi ser spår efter dem både här och där, som tur är inte några större bökningar uppe på tomten.

Anette Linnea: Nä, man vill nog bara se dem på avstånd!

Pysselfarmor sa...

huaaa inte skojiga att möta om de har kultingar.